Ziua Portilor Deschise – 2 aprilie 2022

🏛Pentru că „DOI” înseamnă înseamnă echipă, pereche, totalitate, Colegiul Național „Emil Racoviță” a ales să își deschidă porțile pentru viitorii săi elevi de la clasele pregătitoare, într-o zi de 2 aprilie!
2️⃣Așadar, vă așteptăm pe 2 aprilie 2022, în intervalul 10.00-16.00 la Ziua Porților Deschise!
CINE SUNTEM?
🛡Suntem o școală cu tradiție, care dăinuiește de un veac și jumătate construind un ideal de umanitate prin SPORT și ÎNVĂȚĂTURĂ, sub semnul EXCELENȚEI!
CE NE PROPUNEM PENTRU ANUL ȘCOLAR 2022-2023:
👨‍🏫👩‍🏫 2 CLASE PREGĂTITOARE – 44 locuri
CE ÎȚI OFERIM:
🥇🏊‍♀️ – vei practica, la nivel de performanță, începând cu clasa I, ÎNOT, POLO PE APĂ, SĂRITURI ÎN APĂ – totul GRATIS!!!
♥️ – vei face parte dintr-o mare FAMILIE, timp de 12 ani vei fi ,,elev de RACOVIȚĂ”- un blazon pentru zeci de generații de înotători;
🏊👨‍💼👩‍💼 – vei întâlni cea mai prietenoasă și profesionistă echipă de antrenori care te vor învăța nu doar să iubești apa, ci să devii cea mai bună varianta a ta!
📖📕🧮 – la școală, doamnele învățătoare te vor sprijini să performezi la învățătură și te vor implica în numeroase proiecte și activități extrașcolare.
– pentru că te pregătim pentru o lume fără frontiere, vei putea învăța din clasele primare LIMBA ENGLEZĂ!
📚📓 pentru a iți oferi un sprijin în toată activitatea ta, punem la dispoziție un SEMINTERNAT unde vei putea să te odihnești după antrenamente, să mănânci și să îți faci temele!!
ȚINE MINTE!
❗️RACOVIȚĂ” va fi, timp de 12 ani, a doua ta familie! La capătul acestui drum, vei fi deveni un CAMPION, nu doar în sport, ci în lumea în care trăim!!!!