Despre noi

Colegiul National „Emil Racovita“ din Bucuresti (CNER) este o institutie de invatamant primar, gimnazial si liceal din Bucuresti, sectorul 2.

CNER are oferta educationala pentru clasele I-XII, respectiv pentru clasa pregatitoare si un specific sportiv aici pregatindu-se inotatori, poloisti, saritori in bazin, dar si practicanti ai altor sporturi, precum tenis, pentatlon modern sau atletism.

CNER poarta in spatele sau 166 de ani de istorie si performanta, numeroase personalitati ale vietii publice romanesti invatand aici pana in prezent. La loc de cinste vor sta intotdeauna in istoria CNER nume recunoscute international pe plan sportiv precum multipla campioana olimpica si mondiala la gimnastica Nadia Comaneci, multiplul campion mondial la gimnastica Marian Dragulescu, fotbalistul Florin Radu Raducioiu, tenismanii Raluca Olaru si Victor Hanescu, inotatorul Dragos Coman, atletul Sorin Matei, pentatlonistul Adrian Toader, poloistii Florin Musat si Tiberiu Negrean si multi altii (pentru detalii va rugam sa accesati sectiunea Sport).

Accesand subsectiunile acestei pagini va veti putea informa privind istoria CNER, precum si privind organizarea si functionarea prezenta a colegiului.