Viziune / Misiune

Viziune

Colegiul National Emil Racovita (CNER) isi propune ca performantele profesionale, educative si sportive, diplomele de bacalaureat si atestatele profesionale ce poarta marca CNER sa devina tot mai prestigioase, sa se bucure de recunoastere – sa fie preferate altor oferte -, atat in sistemul de invatamant universitar sau pe piata muncii, cat si in comunitatea locala, la nivelul Capitalei, national si international.

Misiune

Colegiul National Emil Racovita este o institutie publica a carei misiune este sa promoveze si sa sustina – in comunitatea locala, la nivelul Capitalei, national si international – dezvoltarea unor componente culturale specifice.

In contextul actual, aceste componente sunt:

  • o cultura a actiunii bazate pe cunoastere sistematica si inovatoare (cultura a competentei stiintifice si tehnologice, competentei organizationale si a competentei cetatenesti). Misiunea de a oferi diferite servicii sociale si culturale membrilor comunitatii educationale, dar si celor din afara ei, prin: dezvoltarea si difuzarea valorilor culturalstiintifice; cristalizarea culturii politice si civice; schimbarea mentalitatii si atitudinilor
  • o cultura a invatarii permanente si inovatoare
  • o cultura a dezvoltarii personale si morale
  • o cultura a atitudinii proactive si participarii
  • o cultura a dezvoltarii personale
  • o cultura a integrarii in diversitate si a globalizarii, in conditii de respect al identitatii si de reciprocitate

 

PrimavaraScolilor

Fotografie realizata la evenimentele Primavara scolilor din anul 2013